McAfee Secure
FR - EN - NL
Laatste Update:
18/11/2019

0 Articles

Totaal: 0,00 €

Mijn Karretje

Aanmelden | Registreren | Contact
ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Deze versie is een vertaling van de Franse versie.
Alleen de Franse versie kan als rechtsgrondslag dienen.

De huidige algemene verkoopvoorwaarden gevestigde betrekkingen contract tussen Art & Stick en alle gebruikers van de site www.artandstick.be (en alle haar geografische aanpassingen); de 2 partijen aanvaarden ze zonder behouden.

Behalve voorafgaande afwijking, uitdrukkelijke en schriftelijke, alleen deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op onze producten en diensten en vervangen alle andere voorwaarden.

Daarom de opdracht valideren, zal worden beschouwd dat de algemene verkoopsvoorwaarden (zie hieronder), geldig op de datum van deze dezelfde opdracht, zal worden aanvaard zonder voorbehoud door de koper.

Art & Stick verbindt zich ertoe te respecteren alle wettelijke bepalingen met betrekking tot de verkoop op afstand.

DE PRIJS

De verkoopprijzen zijn aangegeven in euro, BTW inbegrepen (tenzij anders vermeld) en exclusief leveringskosten. Deze kosten zullen worden berekend zodra het land voor bezorging in de overgang van opdracht geselecteerd. De client zal derhalve worden meegedeeld deze kosten vóór de voltooiing van de opdracht.

Prijzen zijn waarschijnlijk op elk moment worden gewijzigd. De prijzen van kracht op de site de volgorde zal worden toegepast.

Douanerechten, invoerrechten, staat belastingen of andere belastingen kunnen worden betaald. Deze rechten en bedragen zijn niet de bevoegdheid van Art & Stick..

BESCHIKBAARHEID

Art & Stick producten zijn, voor sommige, onderworpen aan de beperkingen van de productie "op maat": kleur, materiaal en de dimensies worden gedefinieerd door de klant. Echter, als een kleur of materiaal net in onze voorraden gemist had, "Art & Stick" stemt ermee in contact met de klant via e-mail, binnen een termijn van 5 dagen vanaf de datum van de bestelling, in kennis te stellen van de tijd en om aan te geven op welke termijn dit product kon worden geleverd.

DE OPDRACHT

Onze artikelen zijn verkrijgbaar via de site internet www.artandstick.be (evenals alle haar geografische aanpassingen); en dit, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De opdracht kan alleen als de gebruiker duidelijk wordt geregistreerd, door de vermelding van zijn ID en het wachtwoord die zijn strikt persoonlijk. Elke validatie van bestelling is aanvaarding van de prijzen en de beschrijvingen van de bestelde producten.

Door het passeren van een online bestelling, rapporteert de klant expliciet dat hij wil een verkoopaanbod van verkoop met Art & Stick en worden in overeenstemming met deze algemene verkoopsvoorwaarden. De opdracht effect zullen sorteren als de totale betaling daarvan zal plaatsvinden. Vervolgens, de client wordt ingelicht over deze orderbevestiging per e-mail die bevat een overzicht van de voorwaarden daarvan wordt voldaan.

Wijziging of beëindiging van een order opgevraagd door de koper zal rekening worden gehouden als het bij Art & Stick voordat de opdracht wordt uitgevoerd door e-mail door te geven de referenties vermeld op de bestelbon is ontvangen.

BETALING

Alle betalingen op Art & Stick.be zijn geëvalueerd en gecontroleerd door onze BNP Paribas Fortis Bank of Paypal of HiPay Wallet.

Meerdere betalingsmogelijkheden zijn waarover de klant:

- Door HiPay: die grote Bank en credit cards accepteren: Visa, Master-Card, CB, Bancontact, Mister Cash, Maestro, ...

- Door Paypal

- Door bankoverschrijving

Art & Stick zorgt voor een veilige betaling. Bankgegevens zijn volledig gecodeerd en beschermd door het SSL protocol hun vertrouwelijkheid te waarborgen. Daarom, bankgegevens nooit aankomen op site Art & Stick.be.

LATE BETALING

Elke inbreuk door de klant, geheel of gedeeltelijk, van zijn betalingsverplichtingen of vertraging, zal, onverminderd alle schade, de betaling van de forfaitaire vergoeding voor de invorderingskosten van 40 euro met zich meebrengen. Elke vertraging in de betaling geeft aanleiding tot een vertragings sanctie die wordt berekend door toepassing op de resterende bedragen met een tarief van 12% zonder dat deze sanctie de schuldenlast van de schuld beïnvloedt. Late straffen zijn verschuldigd zonder een herinnering vereist.

RESERVE-CLAUSULE VAN EIGENSCHAP

De producten blijven tot volledige betaling, de volledige eigendom van Art & Stick.

ORDERVOORBEREIDING

Art&Stick streeft naarvoorbereiden van bestellingen zo snel mogelijk

Een vertraging van 1 tot maximaal 3 werkdagen is vereist voor de voorbereiding van alle aangepaste opdrachten (knippen,...)

Gesneden stickers: een vertraging van 1 tot maximaal 3 werkdagen is noodzakelijk voor de realisatie van stickers

Gedrukte stickers (Multicolor): een tijdslimiet van 5 tot maximaal 10 werkdagen is vereist voor het printen en snijden

Textielen: een periode van 2 tot maximaal 5 werkdagen is noodzakelijk voor de realisatie

Het spreekt vanzelf dat deze termijn niet zal worden gehaald tijdens perioden van sluiting van het bedrijf Art&Stick.Tijdens deze periodes, zal een duidelijke boodschap worden vermeld op de site.

Een staking van luchtvaartmaatschappijen, leveranciers,... deze vertragingen zal natuurlijk liggen...

LEVERING

Art & Stick zich ertoe de leveringen van de bestelde artikelen in de kortste tijd en door middel

Verschillende manieren van levering beschikbaar aan de klant

- Via B Post met follow-up.

- Via B Post zonder follow-up ,alleen als de grootte van de zending het toestaat.

- Via Mondial Relay: De klant zal de Mondial Relay punt kiezen in de lijst van de vennootschapMondial Relay. Voor intrekkingen van pakket is een stuk van identiteit vereist. Anders,zal de bestelde producten niet worden uitgevaardigd.

De producten zullen worden geleverd op het adres aangegeven in de opdracht. Echter, als het afleveradres van het factuuradres verschilt, het is moet worden bepaald dat het in het bestelproces.

Hier zijn de levertijden - uit uw bestelling voorbereidingstijd (snijden, verpakking,...)

  B-Post zonder follow-up B-Post met follow-upMondial Relay
Belgïe 1 dag 1 dag 1 week
Frankrijk 3 dagen 3 dagen 1 week
E-U 3 dagen 3 tot 5 dagen N.A.
Europa (Uit E-U)4 dagen 4 tot 8 dagen N.A.
rest van de wereld Zijn B-POST4 tot 8 dagen N.A.

Alles wordt uitgevoerd om te voldoen aan de levertijden vermeld op de Site. Niettemin Art & Stick niet aansprakelijk voor de gevolgen een vertraging in de levering of verlies van pakketten van onze tussenpersonen van levering.

De client zal de status van verpakking en conformiteit van het geleverde product controleren en aangeven, indien nodig, op de leveringsbon, eventuele anomalieën door ondertekende handgeschreven reserves.

TERUG

Voor aangepaste goederen, is het herroepingsrecht uitgesloten, tenzij bij wijze van uitzondering de verantwoordelijkheid moest worden toegeschreven aan Art & Stick (De maatgids aanwezig is voor textiel, een probleem van grootte kan niet een oorzaak van terugkeer). Voor andere producten heeft de klant een periode van 14 dagen om terug te keren de koopwaar. De artikelen geretourneerd met toezicht, om bewijsmateriaal te hebben. Natuurlijk, verzendkosten zullen cursus te clientondersteuning.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Art & Stick heeft, voor alle stadia van de toegang tot de site, van het proces van levering of van posterieure diensten, alleen een verplichting van middelen.

Art & Stick kan niet aansprakelijk zijn voor enig ongemak of schade die inherent zijn aan het gebruik van het Internet, met inbegrip van breuk van de dienst, een externe inbraak of de aanwezigheid van computervirussen, of elk feit gekwalificeerd dwingen grote (zoals overstromingen, brand, natuurrampen, ongevallen, totale of gedeeltelijke stakingen, oorlog, oproer, regeringsbesluiten).

Art & Stick is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die zou kunnen het resultaat van een storing of misbruik van de verkochte producten zijn.

In het licht van de extensible aard van bepaalde producten en gebruikte materialen, kunnen dimensies verschillen iets.

Helaas kleuren kunnen niet nauwkeurig worden gereproduceerd door scherm, Art & Stick maakt alles in het werk om het naderen van het maximum.

BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

LDe verstrekte informatie is strikt vertrouwelijk en zijn uitsluitend bestemd voor Art & Stick. Als essentieel voor de verwerking en levering van bestellingen, alsook de oprichting van facturen, hun afwezigheid leiden tot annulering van de bestelling. Door te registreren op de Site, de client verbindt zich ertoe om oprecht en waar informatie te verstrekken.

DUUR

Deze voorwaarden en bepalingen van toepassing voor de duur van de online diensten aangeboden door Art & Stick.

VOLLEDIGE

In het geval waar een van de clausules van dit contract nietig door een wijziging van de wetgeving, regelgeving of door een rechterlijke beslissing zou zijn, kan dit niet in enige manier invloed op de geldigheid en de naleving van de huidige algemene verkoopvoorwaarden.

GESCHILLEN

Elke klacht wordt toegezonden door aanbevolen om de Art & Stick bedrijf gelegen rue de Brabant, 83 6200 Châtelineau, binnen de 8 dagen na ontvangst van de goederen.

Deze overeenkomst is onderworpen aan het Belgische recht. De bevoegde gerechtelijke arrondissement, in geval van geschil, is van Charleroi. De taal van dit contract is de Franse taal.

JURIDISCHE KENNISGEVINGEN

Bedrijf: Art & Stick

Bedrijfsnr: 0839.600.524

Rue de Brabant, 83 6200 Châtelineau

www.artandstick.be

www.artandstick.fr

www.artandstick.com

www.artandstick.eu

www.artandstick.net

www.artandstick.biz

info@artandstick.be

Ontdek ons
Wie zijn wij ?
Onze afdruk
Weten alles vóór u volgorde
F.A.Q.
Betalingen
Levering
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Ordertracering
Tussen u en ons
Toelichting
Beveiliging en Privacy
Nieuwsbrief: inschrijven
Sociale Netwerken
Art&Stick on Pinterest
Instagram
Tumblr.
100% beveiligde betaling
HiPay Logo
PayPal Logo Bank
Levering
BPOST Logo Mondial Relay Logo
Onze partners
Onze Deco Partners
Onze partners onroerend goed
Onze Werk Partner
Onze partners mode
Onze gastronomische partners
Onze wellness-partners
Onze reizen-partners
Onze diverse partners